Ignis Computer Ltd.

 

Nem kérdezheted meg a vásárlókat, hogy mire vágynak, mert mire megpróbálod azt megadni nekik, már mást akarnak majd. Steve Jobs

Híreink

News icon

Öntanuló fűtésvezérlés okostermosztátokhoz

2021. 01. 26.

Az Ignis Computer Kft. újabb, innovatív termékkel jelentkezik! Két éves kutató-fejlesztői munka eredményeképp készült el az Optitherm, egy olyan mesterséges intelligencián alapuló öntanuló fűtésvezérlő algoritmus, amely lakóépületeink és környezetük hőtani tulajdonságaira rátanulva és azokhoz folyamatosan adaptálódva precíz hőmérséklettartást és -szabályozást tesz lehetővé túllendülések nélkül, legyen szó akár hűtésről akár fűtésről. Az Optitherm nemcsak magasabb komfortérzetet biztosít, de az energiafelhasználást is csökkenti, ami a pénztárcánkat és a környezetet is kíméli. Az algoritmust olyan okostermosztát gyártóknak, fűtésvezérléssel foglalkozó vállalkozásoknak illetve okosotthon szolgáltatóknak kínáljuk az integrációhoz szükséges illesztőprogramokkal, illetve szakmai támogatás nyújtásával, akik ügyfeleiknek a jövő hőmérsékletszabályzását kívánják kínálni.  

Bővebb információ: http://optitherm.hu

News icon

Elkészült az új Zár prototípusa!

2020. 02. 29.

Elkészült legújabb fejlesztésünk prototípusa, a napelemmel tölthető okos zár, a Crocolock. A fejlesztésünk célja egy olyan elektromos vezérlésű zár létrehozása volt, ami könnyen illeszthető Smart Home rendszerekhez, nem igényel külső tápellátást, mégis megoldja a kulcsnélküli ház problémáját. A találmány működéséhez szükséges tápellátását napelemekből nyeri. Az elkészült zárat meglévő zárszerkezetek helyére lehet beépíteni, emellett pedig távolról nyitható és csukható. Az elkészült prototípus mellé kifejlesztésre került egy mobilalkalmazás is, amellyel a működéshez szükséges jogosultságok beállíthatóak. Az Európa Uniós támogatással megvalósuló projekt keretében kifejlesztett prototípus több újdonságot és technológiai fejlesztési is tartalmaz, melyek által az okosotthon rendszerek használata nemcsak kényelmesebbé, hanem biztonságosabbá és környezettudatosabbá is válhatnak.

Bővebb információ található a következő weboldalon: https://crocolock.hu

News icon

A Chameleon bekerült a CES-be a Magyar Kereskedőház jóvoltából

2016. 12. 05.

2017. január 5-8. között ugyanis immár ötvenedik alkalommal rendezik meg CES-t Las Vegasban, ahová 3.800 kiállítót és 165.000 látogatót várnak a szervezők. A világ legnagyobb tech show-ján ezúttal a négy magyar cég képviselteti magát, köztük a Chameleon is.

News icon

Részvétel a Slush-on

2016. 12. 02.

A Chameleon Smart Home rendszerrel kiállítottunk a Helsinkiben megrendezett Slush fesztiválon a Magyar Kereskedőház támogatásával. A Slush a skandináv régió legnagyobb tech konferenciája, több mint tízezer résztvevővel.

News icon

Chameleon hivatalos nyitórendezvény

2016. 11. 28.

Nagy sikerrel lezajlott a Chameleon Smart Home rendszer hivatalos nyitórendezvénye, ahol az alapítók bemutatták a rendszert, és válaszoltak minden felmerülő szakmai kérdésre. A programon részt vettek ingatlanberuházók, villanyszerelők és végfelhasználók is.

News icon

Részvétel az IoT World kiállításon

2016. 11. 23.

A Chameleon projektünkkel megjelentünk a Dublinban megrendezett IoT World konferencián.

News icon

Megkezdődött a Chameleon Smart Home rendszer kereskedelmi értékesítése

2016. 09. 20.

Több mint 3 év fejlesztés és 1,5 éves béta tesztüzem után megkezdődhetett a rendszer kereskedelmi értékesítése. Elkészült weboldalunk a www.chameleon-smarthome.com is, ahol már megrendelhető az új épületautomatizálási rendszerünk.

News icon

Picturesqe élesbe áll, 1.0-ás verzió kiadása

2016. 01. 20.

Kereskedelmi forgalomba került a program, kikerültek az oldalra csomagok, amik megvásárolhatók is mostantól.

News icon

A Picturesqe bekerült az Internation Accelerator programjába

2016. 01. 20.

Az IA kiválasztott minket egy fél éves USA Accelerátor programba. A program nemcsak anyagi támogatást ad a Picturesqe részére, hanem segíteni fog a program bevezetésében az USA piacra. Nagy kihívás elé állította a csapatot ez a program. Megkezdtük a MAC verzió fejlesztését is.

News icon

Picturesqe megjelenik a Photo Expon-n

2015. 11. 28.

A magyarországi fotós közösség legnagyobb őszi rendezvényén kiemelt helyszínen állított ki a Picturesqe. Nemcsak kiállítóként, hanem szervezőként is részt vett az esemény lebonyolításában. A rendezvény külön termékben exkluzív fotósarokkal vártuk a szakmabelieket, ahol azonnal ki is válogathatták képeiket a Picturesqe segítségével. A rendezvényen további 800 regisztrációt szereztünk.

News icon

Meghívást kaptunk egy Accelerator programba az USA-ba

2015. 11. 16.

Nagy öröm volt számunkra, hogy az International Accelerator meghívott minket az Egyesült Államokba, hogy bemutassuk a termékeinket. Egy hetet tölthettünk Austin-ba az USA új Startup fővárosába.

News icon

Külföldi piacrajutáshoz nyertünk pályázati forrást a GOP 3.3.4 keretében

2015. 08. 01.

A H2020-as Európai Uniós pályázatok benyújtásához nyertünk egy képzést, és a program keretében összeraktunk egy globális marketing startégiát a termékeinkhez.

News icon

Részt vettünk a StartUp Istambul eseményen

2015. 07. 01.

1500 jelentkező közül 140 céget hívtak meg Törökországba egy StartUp versenyre. Az egy hetes tartózkodásunk alatt az első körben bekerültünk a legjobb 50 cég közé. A második körben azt a legjobb 12 céget választották ki, aki bekerülhetett a nagyszínpadra, és előadhatott több ezer ember előtt. A Picturesqe-nek sikerült bejutni a döntőbe egyetlen.

News icon

Megjelent a Picturesqe béta változata

2015. 07. 01.

Bemutatkozott a Picturesqe béta változata Magyarország egyik legnagyobb fotós rendezvényén a PhotoExpo-n. 600 béta teszter felhasználó csatlakozott a rendszerünkhöz, nagy sikere volt a fotósok körében.

News icon

Élesbe állt a DebugMe nevű vizuális hibakezelő rendszerünk

2014. 10. 05.

Egy olyan új vizuális jelölő felület dolgoztunk ki webfejlesztők és website tulajdonosok számára, ami nagyban megkönnyíti a felhasználói visszajelzések küldését egy weboldalról.

http://debugme.eu/News icon

GOP 1.1.1-es Európai Uniós forrás segítségével indult meg a Picturesqe fejlesztése

2012. 12. 31.

Megkezdődött a kutatás fejlesztési project, mely a folyamatosan növekvő fotók intelligens kiválogatására próbál globális megoldást adni. Mindenkinek ismerős a helyzet, amikor hazatér egy-egy nyaralásról, és a memória kártyán több ezer ismétlődő, kiválogatásra váró képpel. Jó lenne megmutatni a barátoknak, de ki néz végig 2000 képet? Itt jön képbe a Picturesqe, ami mesterséges intelligenciával segít a fotók kiválogatásában.