Kutatás fejlesztés

Fő tevékenységünk az intelligens szoftveres megoldások kutatása és fejlesztése. Elsősorban a gépi látás, gépi tanulás, mesterséges intelligencia, álló- és mozgókép elemzés, adatbányászat területeken rendelkezünk magas színvonalú kompetenciával, mely a sikeresen befejezett projektjeinkből, valamint számos magyar és külföldi egyetemmel, kutató központtal fennálló szoros együttműködésünkből ered. A fenti témákban állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szoftverfejlesztés

Kutatás fejlesztési tevékenységünk mellett több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk egyedi fejlesztésű, főleg Windows alapú rendszerek fejlesztésében. Rendszereinket főként Microsoft technológiával fejlesztjük. Leginkább Windows Desktop, web és mobil alkalmazásokat készítünk. Az egyedi fejlesztésű rendszerek nagy előnye, hogy teljes mértékben az ügyfél igényeit tartja szem előtt. Nem kell alkalmazkodni egy máshol már bevezetett szoftver sajátos és nem mindig hatékony eszközkészletéhez. Az elkészült program nem fog olyan menüpontokat tartalmazni, amiket soha nem használunk, csak az lesz benne, amire valóban igény volt. Rendszereinkre világos, letisztult és érthető felhasználói felületek jellemzők. Alkalmazásaink többsége billentyűzetről vezérelhető, és a Windowsban megszokott eszközökkel kezelhető.

Rendszertervezés

Nagy tapasztalatunk van ügyviteli alkalmazások, oktatóprogramok, komplex funkciókkal rendelkező weboldalak fejlesztésében. Ezen kívül számos olyan alkalmazást is készítettünk már, ahol teljesen egyedi fejlesztési igényeknek kellett megfelelnünk (holografikus kártyaolvasó berendezés adattitkosítása, termelési folyamatvezérlés, fékpad és emissziós mérő berendezések kommunikációja, stb.).

Nálunk a fejlesztés úgy indul, hogy a pontos igények felmérését követően elkészítünk egy felhasználói felületekből álló vázlatot, amit a megrendelő kipróbálhat és véleményezhet. A képernyők még nem működnek, de a rajtuk lévő kontrolok és feliratok segítségével jól áttekinthetővé válik a teljes rendszer.

Ezt követően a megrendelő eldöntheti, hogy az elkészült terv alapján kit bíz meg a fejlesztéssel. Ha minket választ, akkor az adott árajánlatnak megfelelően az elkészült UI tervek és a részletes fizikai rendszerterv alapján megkezdjük a fejlesztést. Az elkészült rendszert az általunk megszokott igényes minőségben tesztelve, határidőre adjuk át megrendelőinknek.

Grafikai munkáink

Erőforrás kihelyezés

Rugalmas fejlesztői csapatunknak köszönhetően szakembereink kihelyezését is vállaljuk. Amennyiben cége nem szeretne fix alkalmazottal bővülni, de egy-egy projektre szüksége van nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztőkre, állunk rendelkezésére! Fejlesztőinket megbízhatóság és nagyfokú szakmai felkészültség jellemzi. Szakembereink elsősorban a következő techológiákban rendelkeznek nagy tapasztalattal:

  • NET, ASP .NET, Silverlight, LightSwitch, WPF, Delphi
  • JavaScript, HTML, HTML5, CSS
  • Microsoft SQL Server

Videó utómunka