Google Nest Fingerprint access Smart Switches Placeholder

Smart Automation System

A küldetésünk, hogy minden háztartásba és irodai létesítménybe eljussanak a Smart Home rendszerek, és érezhetőek legyenek azok előnyei. Meggyőződésünk, hogy 10 év múlva a Smart Home rendszerek oly mértékben fognak elterjedni, mint manapság az okostelefonok.

Rendszerünk egy olyan független jelfeldolgozó és beavatkozó vezérlő rendszer, mely képes a piacon kapható Smart Home rendszerekhez kapcsolódni, és azonos minőségű szolgáltatás mellett 30-40%-os árelőnyt biztosítani a jelenlegi megoldásokkal szemben.

A költséges és bonyolult csillagpontos megoldást egy elosztott busz alapú rendszerre cseréltük, aminek a részegységei akkor is képesek működni, ha a Smart Home központi vezérlő számítógépe meghibásodik.

chameleon-smarthome.com

Forradalmi képválogató program

Digitális világunkban a papír alapú képek eltűnésével kezelhetetlen mennyiségű digitális keletkezik naponta a merevlemezeken. Sokszor azonos témáról is több kép készül, és az embereknek nincs idejük kiválogatni a legjobb képeket, emiatt sem megosztani, sem megmutatni nem tudják másoknak.

Ezt a problémát felismerve készítettük el egyedi képválogató szoftverünket, melynek segítségével 70-80%-kal csökkenthető a képek kiválogatására fordított idő. Képelemzési tanuló eljárásaink segítenek a képek csoportosításában és megjelölik a rossznak vélt képeket. Forradalmi eszköztárával a Picturesqe kézre álló megoldásokat ad a hatékony képválogatáshoz.

Próbálja ki!

picturio.com

Vizuális hibajelölő rendszer

Érezte már, hogy nem egy nyelvet beszélnek a weboldal fejlesztői és a megrendelők, mikor új funkciókat szeretnének adni az oldalukhoz, vagy módosítani akarnak néhány elemet? Hosszas email folyam után, sem a várt eredményt kapják, mert a fejlesztő másra gondolt, nem azt értette alatta, amit a megrendelő akart.

A DebugMe fordít a fejlesztő és a megrendelő között. Olyan vizuális eszköztárat ad a megrendelő kezébe, amivel egyszerűen egy tollal jelölheti a weboldalon lévő problémát, amit a rendszer egy fejlesztő által könnyen értelmezhető ticket formájában ad át, pontos forráskóddal, operációs rendszer típussal, böngésző verzióval, és képernyő képpel. Az integrációnak köszönhetően számos PM eszközbe átadhatók a hibák.

Próbálja ki!

debugme.eu

Online gépírásoktató program

A NetType online gépírásoktató programmal bárhol könnyedén elsajátíthatja a tízujjas vakírást, így a számítógép előtt töltött időt jelentősen csökkentheti. Egészségesebben végezheti munkáját, levelezhet barátaival, hiszen tekintetével nem kell az írott szöveg és a billentyűzet között ide-oda ingáznia. És mindezt megteheti saját otthonában, egy kényelmes és pénztárca-kímélő megoldással!

Oktatóprogramunk a maga nemében egyedülálló szolgáltatás. Ezzel a magyar fejlesztésű szoftverrel sikerült olyan terméket alkotni, amely ötvözi a szakmai megalapozottságot, a felhasználóbarát multimédiás felületet és az online elérés által a könnyű, rugalmas elérhetőséget.

Tudjon meg többet!

gepiras.hu

panoráma program

A SightSeer egy települések, városrészek önkormányzatai számára készült egyedi turisztikai szoftver, amely kül-és beltéri terminálokra egyaránt telepíthető. Legfőbb funkciója, hogy a turistáknak panorámaképeken keresztül mutassa be az összes látnivalót, amit látogatásuk alkalmával felkereshetnek. Az egyes látnivalókról pedig részletes információkat, történelmi áttekintést kaphatnak.

Tudjon meg többet!

sightseer.hu

Pénzügyi nyilvántartó

A Microsoft mobil operációs rendszeréhez készített programmal könnyen kézben tarthatja költségeit, havi, heti vagy összesített formában is. A program fejlesztésekor a fő szempont a gyors adatbevitel volt, azaz, hogy használat közben a lehető legkevesebb idő alatt lehessen felvinni a naponta felmerült költségeket. Korlátlan számú költségkategóriát rögzíthet fel a saját ízlése szerint. Költségeit akár diagramos formában is megtekintheti.

Programunk ingyenesen letölthető a Windows Phone 7 marketplace-ről.